Printed from DEPSs homepage - 20-06-2024 10:06:13

Blaker Skolemusikkorps - vi vil fortsatt spille for deg!

Alle pengene som samles inn går til å sikre videre drift av korpset, så støtt opp! Gå til spleis.no og gi ditt bidrag. På forhånd tusen takk!


Nå trenger vi hjelp! Blaker Skolemusikkorps må avlyse det tradisjonelle vårloppemarkedet. En trist nyhet for korpset og for nabolaget vårt. Det er nemlig slik at til tross for at det er slitsomt å arrangere et loppemarked, så elsker vi tanken på å rigge istand, for god handel, samhold og glede. Det å åpne porten en lørdag formiddag og se "hele" Blaker og flere til strømme inn varmer langt inn i hjerterota.

Loppemarkedet er Blaker Skolemusikkorps sin aller viktigste inntektskilde. Det er loppemarkedet som gjør at vi kan betale for dyktige instruktører, uniformer og instrumenter. Korpset vårt er et lite korps med god rekruttering. Det musikalske nivået har blitt bedre og bedre de siste årene, takket være solid musikalsk ledelse. Vi satser alt på gode resultater på loppemarkedet, og foreldrene legger ned ukesvis av arbeid for at korpset skal kunne holde medlemskontingentene nede, slik at alle barn har mulighet til å bli medlem. Koronaviruset så vi selvfølgelig ikke komme!

Nå strekker vi ut en hånd til dere som ville ha kjøpt en vaffel og en kaffe, eller en saftig sjokoladekake, for å rusle rundt å kjenne på samholdet med naboene denne vårhelgen i slutten av april 2020. Eller dere som skulle endt opp med en liten skatt fra bokavdelingen, den ene porselenskoppen du samler på, eller et kupp i sportsavdelingen. Støtt denne digitale dugnaden og del gjerne spleisen videre.

Vi lover at vi skal stå klare med plakater, flyttebiler, containere, forkle, kaker og smil når dette forferdelige viruset er bekjempet og vi igjen kan møtes, klemmes og gledes i hverandres nærvær. Ta vare på hverandre til vi sees igjen. Vi håper det blir på 17. mai, men hvis ikke skal vi sørge for å høres igjen til høsten!!

Tusen takk for bidraget, hilsen fra alle barn og voksne i Blaker Skolemusikkorps.

Her er den morsomme facebook-videoen i sakens anledning!
19.04.2020
Utviklet av Atilla Moen-Duran