Printed from DEPSs homepage - 17-04-2024 16:04:03

Blaker Skanse 2. juli

Hellbillies og Anders Bjørnvold varmer opp publikummet den 1. juli, og så braker det løs igjen allerede dagen etter. Da med Trang Fødsel, Ponderosa og Splitter Pine!

Tekst og bilder: OpplevSørum

Den 2. juli inviterer Romeriksspillene til en sommerfest av de sjeldne på Blaker Skanse. Vi garanterer slagere, lykkefølelse og høy allsangsfaktor. Denne kvelden kommer blant annet det folkekjære bandet Trang Fødsel til Blaker.

Romeriksspillene kan melde at det har blitt solgt veldig bra med billetter til Hellbillies-konserten på fredag kveld og det betyr at det åpner dørene for et forrykende show også på lørdag.

Biltreff og Rockabilly
Fra kl 16:00 inviterer Romeriksspillene Amcar- og veteranbileiere til biltreff på Skansen. En stor del av parkeringsplassen på Skansen blir holdt av til biltreffet. American Drivers Club Blaker er med og arrangerer.
Rockabilly-bandet Ponderosa entrer scenen kl 18:00 på lørdag. Ponderosa består av fem livlige og lokale karer fra Blaker, Sørumsand, Aurskog og Gan. De har et trøkk og energi som absolutt vil få igang rockefoten.

Trang Fødsel
Bandet Trang Fødsel er blant de mest populære bandene i Norge og de skaper enormt med liv der de spiller. Du har sikkert hørt sangene «Kursiv», «Drømmedame», «Livet Er Helt Ålreit» og «Fredag» og om du ikke kan hele teksten så er det en stor sjanse for at refrengene sitter fastlåst i hjernen for alltid.
Trang Fødsel går på scenen kl 20:00 og det er mulig å ta siste avgang med NSB etter konserten mot Oslo (kl 22:23), dersom du må ta toget denne kvelden.

Splitter Pine - En hyllest til norsk rock
Til å avslutte årets konserter på Blaker Skanse kommer hyllestbandet Splitter Pine. Dette er en av de partybandene som bare må oppleves. Her spilles det slagere på slagere i høy kvalitet og med masse energi. Dette er erfarne musikere i ypperste klasse!
Splitter Pine er et hyllestband til norsk rock og spiller utelukkende låter fra norske band og artister. Bandet består av 4 dyktige musikere med lang fartstid i norsk musikkbransje, og har håndplukket sitt reportoir fra det store arkivet av norske ”schlägers”.

Til alle som har kjøpt billett til Hellbillies 1. juli!
Til slutt en gladmelding til alle som har kjøpt og kjøper billett til Hellbillies innen 15. juni - dere vil få tilbud om billett til denne kvelden til en klekkelig rabatt. De som har kjøpt billett via våre utsalgsteder kan sende en epost til post@opplevsorum.no og dere vil få tilsendt informasjon om hvordan dere kan få denne rabatten.08.06.2016
Utviklet av Atilla Moen-Duran